צפצוף חזק

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

21/02/2009 | 18:46 | מאת: איתן

שלום ד"ר! אני בן 21 ולפני שבועיים התחלתי ללשמוע ציפצוף באזניים (בדומה לרעש לוואי של טלוויזיה / מטען),הצפצוף רצוף במשך כל הזמן! אני מתקשה להבחין האם הצפצוף באוזן ימין/שמאל/שנהם/בראש.. בבדיקת רופא אא"ג-לד" תקין, בדיקת שמיעה וטימפנומטריה תקינים(מבחינתו אין המשך טיפול). אני חייל משוחרר ובשרות נחשפתי לירי ללא אטמים אבל מזמן(8 חודשים לערך) אני מתקשה להרדם ולהתרכז ומשתדל להמנע מחדרים שקטים. כמו כן אני עייף מאוד לאחרונה, אולי יש קשר לאנמיה? חיי הפכו לסיוט,אני מפחד להשתגע.. אשמח לקבל את דעתך בתודה איתן

23/02/2009 | 11:06 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אם בדיקת השמיעה תקינה לחלוטין יש לחפש סיבות נוספות לטינטון מעבר לרופא א.א.ג. כגון בדיקה פנימית ונוירולוגית. אשמח לשמוע פרטים בהמשך. תמיד עוזר רעש רקע נעים כגון מים זורמים (מזרקת מים חשמלית שמוצאים במשתלות. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)