חוסר נוחות באזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

27/08/2012 | 20:15 | מאת: אילן

שלום רב, לפני כשלוש שנים החלה לי תחושת חוסר נוחות באזניים (אוזן ימין יותר משמעותי). מדובר בתחושה מאד מטרידה ללא כאב. תחושה של חוסר איזון לחצים תמידי שכתוצאה ממנה אני מפמפם באופן רציף כל זמן שאני ער. נבדקתי ואין דונג ובדיקת השמיעה תקינה. אני בן 40 ובילדותי היו לי כפתורים. נאמר לי כי כתוצאה מדלקות בילדותי, עור התוף איבד גמישותו וכעת הצלקות מסתיידות. הפתרון - אין פתרון ועלי לחיות בתחושה זו לעד. הפתרון היחיד אינו פתרון מבחינתי והוא: כפתורים קבועים. אציין כי אני צולל ומתפרנס מצלילה ולכן פתרון זה אינו פתרון מבחינתי. האם קיים פתרון אחר שאולי לא עודכנתי לגביו?? התחושה הזו מאד מאד לא נוחה ויכולה לשגע אותי וכמובן שאשמח לעשות הרבה על מנת לפתור הבעיה. תודה

01/09/2012 | 13:48 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אילן יש לעבור בדיקת לוע אף באמצעות סיב אופטי לברר בצקת רירית או ממצאים אחרים כמו רקמה למפטית באיזור פתחי התעלות המחברות בין אוזן תיכונה ללוע האף.לעיתים ניתן לשפר איורור אוזן תיכונה מכוון זה . פרופ' פינקלשטיין מבי"ח מאיר יוכל לתת לך תשובה מדויקת יותר בתחום זה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)