כושר וסחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/08/2008 | 12:11 | מאת: אסף ל.

שלום אני בחור בן 39. נמצא בכושר מצוין ובדרך כלל בריא. מתאמן 5 פעמים בשבוע. עוסק במחשבים. לפני שבועיים היה לי לראשונה בחיי התקף סחרחורות קשה. אאג הגדיר זאת כ BPPV ו 2 טיפולי פיזיותרפיה ( לא קלים... ) העבירו את התקף לאחר שבוע מאז שהתחיל. עבר שבוע כבר שאין לי יותר את הסחרחורת בשינוי תנוחה ויש רק מעט שיוטים קלים שאמרו לי שכנראה יחלפו עם הזמן. בימים האחרונים חזרתי לנהוג כרגיל ולעבוד. אני רוצה גם לחזור לכושר אבל חושש שעודף תנועה יוציא שוב את הקריסטלים מהמקום. רציתי לשאול האם מותר לי לחזור לרוץ? האם מותר לעשות קפיצות עם חבל? לעלות מדרגות בריצה? או שהאם דברים אלה עושים זעזועים שיכולים לגרום לגבישים לצאת מחדש ממקומם? אם אסור אז מתי אוכל לחזור לפעילות כזאת? תודה

24/08/2008 | 19:57 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אסף לאחר טיפול מוצלח של החזרת ה"קריסטלים",ולאחר שבוע בו נמנעת מפעולות מסימות כפי שהודרכת,אין כל סיבה שתימנע מפעילות רגילה. המנעות גורמת יותר לחזרת הבעיה מאשר פעילות ספורטיבית . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)