מניעה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

21/08/2008 | 00:54 | מאת: נעמה מזכרון יעקב

שלום רב נעמה 46 ראיתי את התשובות שנתת בפורום לגבי BPPV. גם אני כמו רבים כאן סבלתי מהתקף כזה ועד היום חוששת שזה יחזור. כתבת לנו ש"ניתן למנוע ע"י תרגילים שילמדו אותך במכון הוורטיגותרפי" לא לימדו אותי אף תרגיל!. עשו לי בקופ"ח פעמיים פיזיותרפיה כזאת שהופכים על הגב מהצד הבעייתי לצד התקין ואז הקריסטלים יוצאים.וזהו. מאז עברו 4 חודשים. האם התרגילים בבית הם תרגילים בסגנון כזה של היפוך עצמי להמשיך להוציא אבנים? האם תוכל לתת לנו איזה לינק לדוגמא של תרגילים כאלה כדי שנוכל לעשות לבד? תודה רבה! נעמה

24/08/2008 | 10:22 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום נעמה התשובה זהה לזו שכתבתי כעת לאברהם מטיבעון בברכה .ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)