כאבי ראש - דקירות בראש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

20/08/2008 | 15:44 | מאת: עינב

שלום רב! ברצוני לברר על כאבי ראש החוזרים אחת לחצי שנה-שנה. מדובר בדקירות המופיעות בדר"כ בצד שמאל מתחת לאוזן השמאלית (על הגולגולת). הדקירות מופיעות בתחילה כל כמה שניות, דקות. העניין מפריע לתפקוד היומי וגם על השינה. משכך הכאבים שהכי עזר הוא אדוויל. נוירולוג אמר שאין בעייה עצבית והפנה לאורטופד (חוליות צוואר), מהסתכלות על מקום הדקירות האורתופד טען שאין זו בעייה אורטופדית. יש לציין כי הכאבים המוזרים נמשכים 5-6 ימים, מתגברים ופוחתים בגלים. האם מדובר בהתקררות? עייפות? או שמא משהו עצבי? לאיזה רופא כדאי לפנות? אודה מאוד לתשובתך..

20/08/2008 | 23:00 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום עינב כאב דוקר מתחת לאוזן דורש לדעתי בדיקת רופא פה ולסת לשלול מקור שיניים,מפרק לסת ובלוטת הרוק הפרוטיס. אם לא נמצאה הסיבה יש לדעתי לבצע CT של האיזור לשלול בעיקר לחץ גרמי או אחר על עצבים תחושתיים באיזור. למרות שכאב כזה בד"כ לא ממקור אוזני, אני מקווה שבדקו לך את האוזן. בברכה ד"ר בן דוד

21/08/2008 | 15:52 | מאת: עינב

תודה רבה, יש סיבה לדעתך, שזה מופיע לעיתים רחוקות? אחת לשנה-חצי שנה..

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)