צפצופים בלתי פוסקים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

06/12/2008 | 16:32 | מאת: פז

שלום רב, לפני כחודש וחצי הייתה לי תאונה שפגיעתה מכונה 'צליפת שוט' לאחר ימים אחדים, שבהם הייתי 'תפוסה' מבחינת שרירי הצוור והגב, החלו לי צפצופים בשתי האזניים (נשמע כמו המון צרצרים) והם לא עזבו אותי מאז, ומקשים עלי להרדם נבדקתי בדיקת שמיעה וטינפנומטריה ואובחנה אצלי ירידה בשמיעה באוזן ימין30 דציבל, (שמאל 10 דציבל) מהפורום הבנתי שיתכן וזה יעבור, ושאין טיפול של ממש להפסיק את הצפצוץ לחלוטין, שאלתי היא: 1. האם יש קשר בין הירידה בשמיעה לתאונה? 2. האם יש קשר בין הצפצופים לתאונה? אם זה כן קשור, מנסיונך, יש סיכוי טוב יותר שהצפצוף יחלוף?

08/12/2008 | 15:19 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

ראי תשובתי הקודמת

03/02/2009 | 14:32 | מאת: דליה

לפני כשנתיים נפגעתי בתאונת דרכים היה לי צליפת שוט הופיעו לי כאבי צואר ויד שמאל טינטון וסחרחורות הסחרחורות וכאבי צואר חלפו ונשאר הטינטון יכלתי לשון ועבדתי רגיל . .לפני כחודש הופיעה לי החמרה נכרת בטינטון איני יכולה לישון והתפקור שלי ירד הטינטון מפריע לי מאוד ואני מדוכאת מזה ..בדיקת שמיעהללא שנוי משנה שעברה יש ירידה .בתדרים הגבוהים .התחלתי לעשות ביופידבק. .האם טפול אוסטיאופאטי יכול לעזור .

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)