צפצוף אוזניים בלתי פוסק

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

06/12/2008 | 16:26 | מאת: פז

שלום רב, לפני כחודש וחצי הייתה לי תאונה ובה שפגיעתה מכונה 'צליפת שוט' לאחר ימים אחדים בהם הייתי 'תפוסה' מבחינת שרירי הצוור והגב, החלו לי צפצופים שלא עזבו אותי מאז, נבדקתי בדיקת שמיעה וטינפנומטריה ואובחנה אצלי ירידה בשמיעה באוזן ימין30 דציבל, (שמאל 10 דציבל) מהפורום הבנתי שיתכן וזה יעבור, ושאין טיפול של ממש להפסיק את הצפצוץ לחלוטין, שאלתי היא: האם יתכן ויש קשר בין הירידה בשמיעה לתאונה? והאם הצפצופים יתכן שצצו מספר ימים לאחר מפגיעה זו קשורים בה?

08/12/2008 | 15:05 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום יתכן מאד קשר לתאונה הופעת הטנטון לאחר מספר ימים גם כן אופייני בברכה ד"ר בן דוד

08/12/2008 | 15:05 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום יתכן מאד קשר לתאונה הופעת הטנטון לאחר מספר ימים גם כן אופייני בברכה ד"ר בן דוד

08/12/2008 | 15:05 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום יתכן מאד קשר לתאונה הופעת הטנטון לאחר מספר ימים גם כן אופייני בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)