רעשים באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

18/11/2008 | 14:37 | מאת: חנניה

אני בן 57 לפני כחודשיים סבלתי מכאבי אוזנים חזקים באוזן שמאל, טופלתי בטיפות שעזרו והכאב חלף, אולם מאז אני סובל מרעשים באוזן שמאל, בבדיקות א.א.ג. לא נמצא ממצא מיוחד, בדיקות שמיעה ירידה קטנה ולא משמעותית.לטענת הרופא אני אמור להשלים עם מצבי כיוון שגם הוא סובל מזה כבר 20 שנה, האם לדעתך יש פתרון מעבר לפתרון שקבלתי?

19/11/2008 | 13:36 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום בהחלט ניתן לעזור בעקר לשיפור התגובה לטינטון. מעבר לזה יש עדיין סיכוי סביר שהטינטון יחלוף לחלוטין. יתכן שסבלת ממחלה וירלית שתקפה את עור התוף וגם את האוזן הפנימית מחלה זו נקראת BULLOUS MYRINGITIS ופרט לכאב עז בשלביה הראשונים עלולה לגרום לליקוי שמיעה וטינטון.כנ"ל יש סיכוי טוב שיחלוף. יש להמנע מחשיפה לרעש חזק למנוע החמרת הנזק. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)