לחץ באוזניים וכאב ראש בנסיעות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

05/05/2024 | 14:57 | מאת: נועם

שלום ד״ר כבר שנתיים שאני חווה לחץ באוזניים בעת נסיעות הרופאים אומרים שלא רואים בעיה בצינורות האוורור וזה תמיד מגיע עם כאב ראש ואין יכולת לפמפם את האוזן כמה ימים האם זה chronic barotrauma ומה ניתן לעשות? תודה

נשמע לפי תאורך שיתכן וקיימת הפרעה בתפקוד התעלה שמחברת בין האוזן תחלקו האחורי של האף. במקרים כאלה הטיפול יכול להיות צינוריות איוורור, או הרחבת התעלה הנ"ל, אך בלי לבדוק אותך ולראות את הבדיקות שביצעת לא ניתן להמליץ על טיפול מסויים, אם בכלל.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)