אימוני או זיהומי?

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/04/2024 | 00:06 | מאת: אפרים

מועדים לשמחה בשנתיים האחרונות אני סובל מירידת שמיעה עיצבית פרוגרסיבית באוזן אחת בכל פעם שהתקף כזה מתחיל בלוטת הלימפה שלי בצוואר (submandibular) מתנפחת וקיימת מלאות באוזן עם ירידה בשמיעה האם זה קשור למחלת הסרקואיד שלי או שזה יכול להיות זיהומי? לדעת רופאי האאג אין כלום באוזן כולל בבדיקות הדימות גם רופא משפחה טוען שזה אימוני כי זה בא והולך ואם זה היה זיהומי זה היה מתקדם יותר ויותר וחירשות הייתה מתרחשת תוך כמה ימים-שבועות ולא שנים רציתי לשמוע את דעתך תודה וחג שמח בן 33

אם האוזן לא נראית מזוהמת, אז קרוב לוודאי שלא מדובר בזיהום. מה שעוד יכול לסייע בהגעה לאבחנה היא בדיקת שמיעה בזמן תחושת המלאות באוזן.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)