סחרחורות לא פוסקות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

21/04/2024 | 13:42 | מאת: אנונימי

היי פרופסור, בן 28 בריא, סובל במשך קרוב לשנתיים מסחרחורות לא פוסקות שהתחילו ספונטנית, יש לציין כי איכות חיי נפגמת משמעותית מכך, ואני חש באופן קבוע חוסר יציבות ותחושה של חוסר מיקוד ושיוט קל. בדיקת שמיעה תקינה, נעשתה גם כן בדיקת אקו לב- תקינה. לאחרונה בוצעה בדיקת vng שלהלן תוצאותיה: RC SPV: 9 deg/s at 62.3 sec LC SPV: -9 deg/s at 66.7 sec RW SPV:-5 deg/s at 88.6 deg LW SPV: 5 deg/s at 61.7 sec TotR: 14 deg/s TotL: 14 deg/s UW:0% BS: 0 deg/s GA: 0% מה ניתן לעשות במצבי? אציין כי לעיתים נדירות מאוד יש לי ימים בהם אני מרגיש כרגיל- אך זה הופך נדיר יותר ויותר. תודה על המענה ועל תשומת הלב.

שלום. לפי תוצאת הבדיקה הקלורית (שהיא רק חלק מהבדיקת ה-VNG) אין עדות להבדל בתפקוד בין 2 איברי שיווי המשקל. כדי להתקדם בבירור ובטיפול אפשרי, יש לבדוק אותך, מכיוון שיכולות להיות סיבות נוספות לסחרחורת, שקשורות לאוזן הפנימית ולא נמדדו בבדיקה הזו (הפרעה בתפקוד חלקים אחרים באוזן), וכאלו שלא (מוחי, ל"ד, אנמיה ועוד).

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)