ירידת שמיעה תדרים גבוהים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

28/03/2024 | 17:52 | מאת: אבי

שלום סובל כבר 3 שנים ממלאות ועם ירידת שמיעה מתמשכת בתדרים הגבוהים באוזן אחת הסימפטומים שלי מתחילים ישר אחרי האכילה (טינטון, לחץ באוזן וירידת שמיעה) בדיקת השמיעה מוכיחות ירידת שמיעה תחושתית עצבית בתדרים הגבוהים שהולכת ומחמירה מה יכולה להיות הסיבה לכך עשיתי מלא בדיקות MRI,MRA,MRV כלום לא עוזר האם זו בעיה של זרימת דם לאוזן?

לא סביר שזה מקור הבעייה. ירידה עצבית תחושתית לא נגרמת ע"י אכילה, ויתכן והתחושות לא קשורות כלל לאוזן אלא לאיברים סמוכים לה (שרירים ומפרקים).

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)