דם באף שנשאר מסינוסיטיס

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

27/03/2024 | 18:05 | מאת: ה.

שלום רב, לפני כמעט 3 שנים סבלתי מסינוסיטיס קשה שהתבטא בין היתר בדימום מאסיבי מהאף. גם לאחר שהסינוסיטיס עבר המשכתי לראות דם כשקינחתי את האף. אחרי 4 חודשים שזה לא עבר פניתי לרופאת אאג והיא נתנה לי תרסיס לאף ועשיתי שטיפות, אבל גם זה לא עזר. הייתי אצל רופא אאג אחר והוא טען שזה נובע בגלל סטייה במחיצה ושהדרך היחידה לפתור את זה זה ניתוח. כמובן שלא הסכמתי למשהו פולשני אבל הבעייה נשארה. זה לא קורה תמיד, אבל פעמים רבות אני עדיין מקנחת דם. יש משהו שניתן לעשות או שזה ישאר ככה קבוע? תודה מראש

סביר להניח שמקור הדימום בכלי דם קטנים במחיצת האף, אך כדי לוודא זאת יש להבדק. צריבה של כלי הדם האלה באמצעים שונים יכולים לסייע.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)