קליקים באוזן ימין אחרי ניתוח בלון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/03/2024 | 12:49 | מאת: לאו

לפני כשנה וחצי התחילו לי לחצים ב2 האוזניים באופן קבוע, אבל יותר באוזן ימין, לאחר שעברתי מספר רופאים בצעתי ניתוח בלון ב2 האוזניים, אחרי הניתוח הלחץ באוזן שמאל עבר אבל נשאר באוזן ימין, לאחר כמה חודשים בצעתי ניתוח כפתור באוזן ימין, הלחץ ירד, אבל נשארו קלילים שאני שומע ללא הפסקה, זה מאוד מפריע לי, היה חשד גם שזאת בעיה בלסת, לאחר צילום MRI לסתות לא נמצא שום דבר פתולוגי. אשמח שתכוון אותי איך ממשיכים מפה.

נראה שאובחנת וטופלת היטב. סביר להניח שאכן תעלת האיוסטכיוס גורמת לתסמינים. ניתן יהיה לחשוב על בירור או טיפול בצורה טובה רק לאחר בדיקה גופנית.

26/03/2024 | 19:24 | מאת: לאו

אתה מקבל באיזור חיפה/ צפון?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)