שמיעה באיכות ירודה באוזן ימין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/03/2024 | 01:15 | מאת: מאור

היי דוקטור ב7 שנים האחרונות (בן 30 היום) אני מרגיש שאוזן ימין שלי לא טובה כמו שמאל כאילו האיכות שם ירודה ביחס לאוזן שמאל כאילו חסרים נתונים בעיקר בס נמוך מאוד מאוד בדיקות השמיעה כולל התדרים האולטרה גבוהים וטיפנומטריה תקינים לחלוטין MRI ראש תקין מה זה יכול להיות והאם אפשרי ״לתקן״ את זה? מרגיש לי שבלי אוזן שמאל קשה לי מאוד מאוד לשמוע תודה

לא תמיד יש מתאם בין בדיקות העזר לבין תחושות, ולכן לפעמים לא ניתן לטפל. אתה מוזמן להערכה נוספת.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)