אבחון פיסטולה.

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

13/03/2024 | 14:57 | מאת: נועם

האם ניתן לאבחן פיסטולה ע״י CT או MRI איך בדרך כלל נראת הירידת שמיעה באודיוגרמה בפיסטולה של הround windows תודה

13/03/2024 | 17:57 | מאת: נועם

מוסיף שאני אצל א.א.ג והם עושים לי בדיקות שווי משקל ברגע שהם "מפילים" אותי מישיבה לשכיבה לאחר כמה שניות נוצרת לי מלאות באוזן הפגועה הם טוענים שהכל תקין אבל אני די בטוח שזה אומר משהו אולי האם באמת יכול להיות פיסטולה? תודה

איבחון פיסטולה בין האוזן התיכונה הפנימית יכול להוות אתגר מכיוון שמדובר בממצא זעיר, שלא נראה בבדיקות דימות, ובבדיקות העזר אין בהכרח מאפיינים ספציפיים שלו. שילוב של סיפור מקרה יחד עם ממצאים בבדיקה הגופנית ובבדיקות העזר יכול להביא לאבחנה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)