חשיפה להרץ גבוה 3000

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

10/03/2024 | 02:20 | מאת: ספיר

שלום, אני גלשתי בטיק טוק וקפץ לי סרטון שהשמיע הרץ גבוהה שממש הבהיל אותי (3000), עוצמת הווליום הייתה בינונית והעברתי לאחר כמה שניות. האם חשיפה לתדר כזה יכולה לגרום לירידה בשמיעה או להופעת טנטון? תודה רבה

הדבר תלוי בעוצמת הצליל אליו נחשפת. אם זו לא הייתה גבוהה, הסיכוי לפגיעה בשמיעה נמוך.

15/03/2024 | 00:56 | מאת: ספיר

העוצמה הייתה בינונית, זה היה דרך הרמקול של הפלאפון. האם מחשיפה להרץ כזה לכמה שניות (2 בערך) השמיעה יכולה לרדת? תודה רבה

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)