ריח של סיגריות באף - ימים אחרי

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

17/02/2024 | 17:03 | מאת: טל

שלום רב ד"ר אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום ובכל מקרה אשמח מאוד לשמוע את דעתך לפני מספר ימים יצאתי עם חברים למקום מאוד אפוף עשן סיגריות מאז, יש לי ריח של סיגריות באף שלא עוזב זה מורגש במיוחד כאשר אני מקנח את האף - יש לנזלת ריח של סיגריות, ובאותה הזדמנות כאשר האף מתרוקן מנוזלים אני מרגיש את הריח הזה יותר בבירור. ניסיתי לשטוף את הנחיריים עם סבון, וגם עם מים, שום דבר לא מועיל. האם התופעה ידועה לך ? ומה ניתן לעשות ? תודה רבה. טל

יש אנשים שמתארים הופעת תחושת ריח קבועה בהעדר גירוי מתאים. אם התופעה לא חלפה יש לפנות לבדיקת רופא אאג כדי לוודא שאין מחלה של רירית האף או מקור אחר לתחושה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)