טינטון וכאב מאחורי האוזן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

15/02/2024 | 12:06 | מאת: אורי

שלום ד"ר יש לי טינטון שקיים כבר כמה שנים, ולאחרונה התחזק בעקבות חשיפה לרעש. עשיתי בדיקת שמיעה והכל תקין. האם יש מה לעשות עם זה? בנוסף לטינטון, כואב לי בעצם שמאחורי האוזן, כשאני נוגע באיזור זה כואב, ומדי פעם יש גלי כאב לא חזקים באיזור. תודה רבה

למרות שאין טיפול ספציפי לטינטון יש דרכים להקל על ההפרעה שהוא גורם. כאב אחורית לאוזן יכול לנבוע לא רק מהאוזן אלא מכאב ממקור צווארי/עורפי ועוד. יש להבדק אצל רופא אאג כדי לברר במדוייק.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)