Aied טיפול והזלפה לאוזן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

14/02/2024 | 12:51 | מאת: מי

האם הטיפול במחלת aied הוא לכל החיים? או רק לכמה חודשים? אני שואלת בעקבות התופעות לוואי של הסטרואידים. האם יש הוכחות מדעיות לגבי הזלפת סטרואידים לאוזן במקום הטיפול הפומי במחלת aied?

מהלך המחלה יכול להשתנות בין מטופלים, ולא ניתן לדעת לכמה זמן תזדקקי לטיפול. הוא יכול להיות לא קצר ולכן מציעים טיפול בהזרקה/הזלפה לאוזן התיכונה (מוכח שמועיל לחלק מהמטופלים), או תרופות שמחליפות את הסטרואידים ומשפיעות על מערכת החיסון.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)