גזים ואטימות אוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

10/02/2024 | 23:11 | מאת: משה

שלום דוקטור בחצי שנה האחרונה אני חווה אטימות אוזניים ושמתי לב שזה בעיקר אחרי אוכל וכשאני מרגיש מלאות ואחרי יציאות ושחרור גזים האוזניים משתחררות איך זה קשור ואיזה רופא צריך לטפל בזה גסטרו או אאג?

השאלה היא אם אתה חווה הפרעה דומה גם במצבים אחרים (שינויי גובה וכו') כי יתכן ואכן יש בעייה בתפקוד התעלה שמחברת בין האוזן לבין האף. דבר כזה נבדק במרפאת אאג. אם יש בעיית עיכול כמובן שיש לגשת לבדיקת רופא.ת גסטרו.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)