קריסטלים באוזן- שאלה לרופא

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/02/2024 | 14:46 | מאת: רוית

שלום ד"ר. אני בת 45. כבר שבוע סובלת מסחרחורות בעקבות נשירת קריסטלים באוזן. לפני יומיים, בוצע טיפול ע"י פיזיותרפיסט והסחרחורת חלפה. יום לאחר הטיפול, לא הרגשתי טוב אך חשבתי שזה קשור לטיפול. היום בבוקר התעוררתי שוב עם הסחרחורת והלכתי שוב לטיפול. בפעם הראשונה לא נראה שישנה הטבה אלא רק בפעם השנייה. כעת, אני מרגישה מעט מסוחררת ולא יציבה אך בעיקר מפתיע אותי שהקריסטלים זזו שוב או שמלכתחילה, לא ממש חזרו למקומם למרות שהייתה הטבה משמעותית. כעת, קיבלתי הנחיות שלא לכופף את הראש,לא לישון ישר או על הצד אני חוששת מהישנות של המקרה ולכן אשמח לדעת מהי דעתך? תודה

בטיפול אנמחנו לא מחזירים את המשקעים ("קריסטלים") למקומם המקורי בהכרח, אלא למקום בו הם לא גורמים לתסמינים. לעיתים יש צורך בטיפול חוזר בטווח זמן של כמה ימים, ובחלק מהמקרים יש השנות בשל חזרתם לתעלה גם לאחר זמן.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)