Inner ear barotrauma?

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

06/02/2024 | 21:52 | מאת: ששון

שלום דר יהב מזה שנתיים שאני סובל מירידות שמיעה מתמשכות ולחץ בלתי פוסק באוזניים לצערי הלחץ באוזניים ושאר הסימפטומים מתרחשים בעיקר כשאני במעלית, טיסה ולפעמים בנסיעה פתאום יש טינטון חזק באוזן,מלאות וגם טינטון פועם ומצב זה נמשך מספר ימים בבדיקות mri הכל תקין גם רופאי אאג טוענים שהכל תקין איני בטוח בכך האם יכול להיות שאני סובל מinner ear barotruama? תודה וערב טוב

מה שאתה מתאר יכול להתאים להרפעה בתפקוד התעלה שמחברת בין האוזן לבין חלקו האחורי של האף, ה-Eustachian Tube. בחלק ממקרים כאלה מוצעת הנחת צינורית באוזן ("כפתור"), או טיפול באמצעות בלון בתעלה הנ"ל. אתה מוזמן למירפאה ליעוץ.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)