טינטין ערב נטילת ציפרלקס

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/02/2024 | 19:45 | מאת: אור

שלום ד״ר, לפני כשנתיים בערך לקחתי ציפרלקס עקב דיכאון. מיד עם נטילת התרופה התחיל לי טינטון חזק בשתי האוזניים (זאת תופעת לוואי שכתובה באלון של התרופה שיכולה להגרם). לאחר כשבועיים בערך הפסקתי עם הציפרלקס בגלל שהוא החמיר לי את הדיכאון וגם בגלל הטינטון שנגרם לי כתוצאה מנטילת הכדור. כיום שנתיים לאחר מכן, עדיין יש לי טינטון אך בעוצמה נמוכה הרבה יותר מבעבר. זה עדיין מפריע לי במיוחד במצב של שקט מוחלט. מה ניתן לעשות? האם סטרואידים יכולים לעזור? תודה 🙏

אני מבין שאין הפרעה בתפקוד האוזניים. במצב כזה אנחנו מנסים לעזור בתחומים בהם הטינטון מפריע ביום יום. רצוי להגיע לבדיקה במירפאה כדי להבין בדיוק מה מפריע. אין פתרון מוחלט וסטרואידים לא מועילים.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)