סוכר טינטון וסטרואידים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

09/01/2024 | 21:20 | מאת: נחמה

שלום אני סובלת מאטימות אוזניים וטינטון במשך שנתיים לאחרונה אני מקבלת סטרואידים מהוריד ובודקים לי סוכר לפני ואחרי הטיפול לפני הטיפול הסוכר שלי תקין אך לאחר הטיפול הסוכר שלי יורד ל45-60 אך הטינטון והלחץ באוזניים נעלם לחלוטין והשמיעה משתפרת פניתי לאנדקורינית בשיבא ואמרה שהיא לא מכירה דבר כזה מה עלי לבדוק דוקטור

יש לגשת לרופא אאג ולהבדק אצלו. כמובן שיש לבצע גם בדיקת שמיעה. יכול להיות שהסטרואידים משפיעים על חלקים שונים במערכת של האוזניים ועל האף, ויתכן שזה ההסבר לתחושה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)