טנטון ואוזניות הולכת עצם.

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

29/12/2023 | 15:42 | מאת: יניב

שלום ד ר, אני בן 25 וסובל מטנטון כבר 4 שנים שהתחילו מדלקת אוזניים שהתפתחה לאחר צלילה. לאחר בדיקות לא נמצאה סיבה לטנטון או ירידה בשמיעה. רעש חזק מגביר כמובן את הטנטון. אני עדיין משתמש באוזניות עם השתדלות לא להגיע לעוצמות גבוהות מדי והטנטון נשאר יציב וסביל בשנים האחרונות. לאחרונה התחלתי להשתמש באוזניות הולכת עצם, במהלך שחייה בבריכה בשילוב עם אטמי אוזניים. אינני יודע אם יש לקשר בין הדברים אבל הטנטון החמיר בתקופה האחרונה. האם שימוש באוזניות בטכנולוגיה זו יכול להיות מסוכן יותר לסובל מטנטון? ובנוסף האם שימוש באוזניות בזמן שחייה גם עלול להוות סכנה מוגברת? תודה מראש, יניב.

אין סיכון מוגבר בשימוש באוזניות אלו או באוזניות בזמן שחייה.כמו כל אמצעי הגברה/שמע, כדי למנוע נזקי שמיעה, אין להגביר מעבר ל-60% מיכולת ההגברה של הטלפון/נגן המוזיקה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)