לחץ באוזניים לאחר תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

20/11/2023 | 16:15 | מאת: אלמוני

לפני כשנתיים הייתי מעורבת בתאונת דרכים בה נפתחו כריות אוויר, מאותו יום של התאונה אני סובלת מלחץ חזק באזור האוזניים, בחודשיים הראשונים היו מלווים לזה גם רעשי צפצופים. כרגע קיים הלחץ ומדי פעם מופיעים גם כאבי אוזניים חזקים. נבדקתי אצל רופא אף אוזן גרון שלא מצא כלום

20/11/2023 | 16:19 | מאת: אלמוני

אציין שבנוסף ללחץ אני שומעת רעשים כמו קליקים כאלה כל פעם שאנע מנסה לשחרר את הלחץ

תחושות אלו יכולות להופיע אחרי תאונות וחבלות. לעיתים אכן אין ממצאים בבדיקה. התחושות בדרך כלל מוטבות עם הזמן.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)