טינטון מגיל 8-9

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

06/11/2023 | 16:40 | מאת: Linoy

בגיל 8 עברתי תאונה הרגל השמאלית נכנסה לתוך גלגל אופניים בזמן נסיעה ועברתי ניתוח בקרסול רגל שמאל, שנה לאחר מכן אני זוכרת את עצמי בגיל 9 (כיום בת 44) בגיל 9 התחלתי להרגיש באוזן שמאל רעש תמידי חזק שלאט עם השנים נהפך לטינטון קבוע יותר חלש באוזן שמאל ומעט גם בימין באוזן שמאל יותר. עשיתי פעמיים בדיקות שמיעה ויש ירידה קלה בשמיעה באוזן שמאל, האם יכול להיות שהטינטון שקרה לי שנה לאחר התאונה בקרסול פגעה לי בעצב מסויים שגרם לטינטון שמלווה אותי מאז התאונה? לא נולדתי עם הטינטון. האם חומצה אלפא ליפואית שקשורה לריפוי תאי עצב יכולה להעלים או לעזור בהקשר לעצבי הטינטון באוזן? אשמח מאוד לדעתך

טינטון שהופיע שנה אחרי פציעת קרסול לא קשור לאותה פציעה. טיפול זה לא יכול לסייע לטינטון או לירידה בשמיעה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)