רעשים באוזן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/10/2023 | 13:31 | מאת: גיל

שלום בחודשים האחרונים היתה לי קצת תחושת אטימות באוזן ימין ולפעמים קצת כאב קל. הלכתי לאא"ג אמר שיש פקק שעווה. כמה דקות הוציא שעווה לאט לאט באופן ידני. היה הרבה. ואז הפעיל בתוך האוזן סוג של שואב אבק ששואב את השעווה. כ 3 דקות. זה הרעש הכי חזק ששמעתי בחיי כמו להיות ליד מנוע סילןן. מאז נעלמה האטימות כי יצאה השעווה אבל סובל משני דברים 1. באוזן ימין שהיה השואב יש לי תגובות לרעש. נניח אני מדבר חזק אז יש לי טררר באוזן. נניח מניחים צלחת או כוס קצת חזק יש לי טרר באוזן 2. בשתי האזניים יש לי מאז צפצוף קבוע שומע אתו בעיקר כשיש שקט אבל גם לפעמים במהלך היום. עבר חודש. 1. האם יש מה לעשות כדי שהטררר והצפצוף יעברו? או שזה לכל החיים? 2. איך יכול להיות שקיימת בדיקה באוזן שיכולה להזיק לאוזן עם רעש חזק 3 דקות? תודה רבה

כדאי לחזור לרופא שבדק אותך. אין טיפול ספציפי לרעש באוזניים (טינטון) אבל צריך לבדוק מה מצב האוזן. חשיפה לרעש למשך פרק זמן קצר לא גורמת לנזק לאוזן הפנימית.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)