טינטון באוזניים מי לפני שבועיים.כנראה מי ירידה בשמיעה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/10/2023 | 00:01 | מאת: טינטון באוזניים

מה אתה חושב על טיפול בטינטון TRT?האם עדיף מכשיר שמיעה? יש תרופות או משחות שיכולים לעזור? הטינטון מורגש הרבה יותר בלילה לפני שינה.אני רופאת שיניים במקצוע ויש הרבה רעש בעבודה.מה אתה ממליץ? זה מאוד מעצבן ומתסכל.תודה רבה

טיפול בשיטת TRT הוכח שמסייע לאנשים עם טינטון. הוא כמובן לא יכול להעלים אותו. אם יש ירידה בשמיעה מרכיבים מכשיר שמיעה, בלי או כחלק מהטיפול בשיטה זו. כיום מבוצע בצורתו המלאה בהדסה ירושלים. מומלת כמובן להגן על האוזניים מפני רעש, גם רופאי שיניים.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)