טינטון שנה וחצי התחיל מדלקת, בדיקת שמיעה רגילה ובתדרים גבוהים תקינה.

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

16/10/2023 | 11:42 | מאת: מיה

ושאני מפמפמת עם האף לפעמים אני לא מצליחה לפתוח את האוזן שבא הטינטון, ולפעמים גם אני מרגישה שומעת באותו אוזן את הנוזלים זזים. ביקשתי ניחוח אבל אמרו לי שאי אפשר כי הבדיקה מראה שאין נוזלים, אבל אני מרגישה שיש, וזה ככה מאז הדלקת, עשיתי גם שתי בדיקות שמיעה, רגילה ובתדרים גבוהים שניהם יצאו ללא ירידה בשמיעה, אני בטוחה שזה נוזלים עוד מהדלקת שהיה לי באוזניים. ניתוח לא רוצים לעשות לי אבל, זה צריך לחלוף?

טינטון יכול לחלוף, באחוזים לא גבוהים, ופעמים רבות הוא דועך. אם גם בבדיקה גופנית ובבדיקות השמיעה אין עדות לנוזלים - סביר להניח שאכן אין נוזל באוזן.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)