שימוש במכשיר בתוך האוזן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/10/2023 | 10:06 | מאת: גיל

שלום גיל 47. היתה לי תחושת אטימות באוזן ולפעמים קצת כאב. לפני 4 ימים הלכתי לאאג בקופח אמר שיש לי פקק שעווה. יאמר לזכותו שהיה מאוד סבלני וכ 10 דקות הוציא לי לאט לאט המון שעווה. כמו כן הפעיל מכונה של שואב שעשתה רעש עצום בתוך האוזן כ 3 דקות. הוצאת השעווה מאוד שיפרה את האטימות אבל מאז יש לי טנטון צפצוף חד באוזן. שאלה השואב שהרופא מכניס לאוזן עושה רעש עצום כמו המראת מטוס ליד האוזן . עם עוצמה כל כך חזקה הרבה מעל 100 דיבי לכ 3 דקות האם זה לא פוגע באוזן ובשמיעה? הרי רעש חזק מזיק. והאם זה אולי גרם לטנטון? תודה רבה

בדרך כלל חשיפה לרעש הנגרם ע"י שאיבה קצרה מאוד ולא גורמת לנזק לאוזן. אם עדיין יש טינטון כמובן שצריך לפנות לרופא אאג.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)