בבדיקת סיב אופטי ראו שמערות האף נפוחות, זה יכול לגרום לטינטון?

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/10/2023 | 20:49 | מאת: רעות

אני גרה בוגאס והיה לי דלקת באוזניים לפני יותר משנה ועדיין לא עבר הטינטון, בדיקת שמיעה תקינה אין ירידה גם בתדרים הגבוהים. שאני מנסה לפמפם אני מרגישה שלפעמים האוזן לא נפתחת, הרופא עשה לי בדיקת סיב אופטי וראה שיש לי דלקת במערות האף ושזה נפוח, זה יכול להיות קשןר לטינטון? בבדיקת לחץ בעור התוף יצא תקין.

טינטון לא נגרם בשל סינוסיטיס או בשל תפיחות רירית בסינוסים. סביר להניח שהטינטון שאת מתארת קשור לדלקת באוזניים שהייתה לפני יותר משנה.שינוי בשמיעה (למשל בשל דלקת אוזניים) יכול לגרום לטינטון, שנשאר גם אחרי שהדלקת חלפה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)