טינטון ותחושה מוזרה בראש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

20/09/2023 | 22:57 | מאת: אבי

שלום ד"ר ,אני חווה כבר חודשיים טינטון רצוף בלי הפסקה ושאני מזיז את הראש אני מרגיש סחרור קל ושומע כאילו משהו מתפרק וזה מלחיץ מאד. יש גם קפיצות שרירים בפנים. ולפעמים מגיע גל כזה של חולשה מוזרה ואני חייב לשבת איזו דקה להירגע. אמא נפטרה שלושה חודשים לפני שהתופעות התחילו והרופא משפחה אומר שיש לזה קשר ישיר וזה בעצם נפשי. האם זה הגיוני?

תחושות כאלו יכולות להיות קשורות לשינויים בחיים ותחושות הקשורות אליהן, אך כדאי להיוועץ גם עם רופא אאג.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)