כאבים חריפים באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

16/09/2023 | 08:41 | מאת: מורן

שלום ד״ר, בת 35 חצי שנה לאחר לידה. בשבוע 39 להריון קמתי ביום בהיר עם כאב עמום באוזן שמאל . הלכתי למספר רופאי אף אוזן שלא מצאו כלום . אני חצי שנה אחרי ובנתיים הכאבים התחזקו. הכאב דומה לדקירה חזקה מאוד בתוך האוזן. יכול ללוות אותי ימים שלמים 24/7 ופתאום לחלוף לשבוע שלם ואז לחזור שוב . הכאב הוא לא מסודר ולא ידוע לי מה הטריגר . בחודשיים האחרונים הכאב התפשט לצוואר החיצוני וללוע . כל החיבור בין האוזן ללוע כואב לי. נוירולוג אמר לי שזה הוא כאב עצבי של נוירולוגיה טרגימינלית בשילוב גלוסופרינגה. MRI ומיפוי מוח לא מראים כלום. ליריקה בנתיים לא עוזר לי. שאלתי היא, האם כדאי לחזור לברור נוסף אצל אף אוזן ?

נראה שיש אבחנה, ולכן, אלא אם כן הנוירולוג חושב שיש צורך אחר - נראה שאין מקום ליעוץ חוזר.

19/09/2023 | 20:44 | מאת: מורן

תודה על המענה ד״ר . הנוירולוג אמר שהוא מסתכל רק מההיבט שלו על סמך ששללתי כיוונים אחרים מרופא א.א.ג ופה ולסת . ואכן נשלל משני הכיוונים האלו. אמר שעל פניו אני מתארת כאב עצבי, אבל רוצה שאני אעשה ברור נוסף הפעם אצל רופא א.א.ג פרטי ולא דרך קופ״ח ושוב פה ולסת . כרגע הליריקה שנתן לי בכלל לא עוזרת או משפיעה.שאלתי היא, יש איזשהו כיוון נוסף שיכול להיות קשור לכאבים האלו בתחום של אף אוזן ?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)