טינטון, לחצים באוזניים וכאב ראש מזה 6 חודשים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

15/09/2023 | 01:13 | מאת: דני

סובל מזה כשישה חודשים מטינטון בשני האוזניים, לחצים ותחושת אטימות באוזניים, כאבים ולחצים בראש. עשיתי מגוון בדיקות: 1. בדיקת סי טי עם חומר ניקוד שלא הראתה ממצא חריג 2. בדיקת שמיעה ירידה קטנה בתדר 4000 באוזן שמאל 3. בדיקת רופא א.א.ג תקינה. 4. בדיקת עיניים כולל קרקעיות ששללה לחץ מוגבר. ויש המלצות לעוד בדיקות 1. בדיקת דם כולל cbs כימיה כללית כולל tsh ו b12 2. בדיקת mri מוח ותעלות שמע. 3. שקיעת דם וcrp. 4. שדות ראיה 24.2 בינתיים הכאבים והלחצים בראש והטינטון מתגברים ופשוט לא מצליח לישון. הכאב ראש נרגע לאחר תרופות לכאב ראש אבל אני פשוט אבוד עיצה לא רואה סוף למצב שלי וחיי הסבל של המון חרדה ודיכאון. מה יכול להסביר את מה שאני חווה?!

כאב ראש וטינוטן לעיתים מופיעים ללא סיבה שניתן להצביע עליה בבירור. ניתן להעזר ברופאים מומחים מתחום כאב ראש (יש מרפאות יעודיות לכך בבתי חולים) ובמירפאת אאג.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)