ורטיגו תקופה ארוכה התקף ארוך

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

11/09/2023 | 23:41 | מאת: מיכאלה

היי סובלת מורטיגו שהולך וחוזר כבר 4 שנים. בדרכ אחרי מספר ימים נעלם. עם תחילת ההתקפים לפני 4 שנים עשיתי סיטי ראש וצוואר שיצא תקין .הפעם כבר חודש ימים זה לא נעלם אמנם זה בצורה מינורית אבל כשמסתובבת במיטה יש ורטיגו קל בשמאל וגם בימין. בדר"כ בטיסטן עוזר הפעם לא כ"כ כמה כדאי לקחת ביום כדי שיעזור כמה זמן זה יכול להימשך והאם זה נורמלי חודש ימים. תודה

יכול להיות שיש לך BPPV ("קריסטלים" שזזו ממקומם). הטיפול אינו תרופתי אלא פיזיותרפי. יש לגשת לבדיקת רופא.ת אאג לאיבחון.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)