טנטון ותחושת לחץ באזניים בזמן קורונה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

08/09/2023 | 22:27 | מאת: שרון

שלום רב ד''ר. חליתי בקורונה שמלווה בנזלת והתעטשויות רבות ועצמתיות. אוזן ימין נסתמה לגמרי ולכן לקחתי מקל אזניים במטרה לפתור את הבעיה. מאז אני חווה טנטון חזק מאד בתדר גבוה בשתי האזניים. ישנה תחושה של לחץ בתוך באזניים ותחושת חום מסויימת באוזן ימין. האם הטנטון יכול לחלוף מעצמו לאחר שיחלפו הסימפטומים של הקורונה?

לא בהכרח. לפעמים אחרי מחלה ויראלית (גם קורונה) נותר טינטון. מומלץ לא לנקות אוזניים עם מטושים. יכול להיות ששעווה נדחסה כך באוזן. גשי לרופא.ת אאג להבדק.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)