ירידת שמיעה הולכתית מזערית

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

05/09/2023 | 11:34 | מאת: מאיה

שלום ד"ר. ביצעתי לאחרונה בדיקת שמיעה וראו שיש לי ירידת שמיעה באוזן ימין של 250HZ הולכתית מזערית. לפי הכתוב. הבנתי שהולכתית, משמעו, שאין פגיעה עצבית באוזן. אם כך, האם זה משהו שיכול לעבור?

הולכתית - כלומר בעייה במעבר של הצלילים מהאוזן החיצונית אל האוזן הפנימית. התשובה לשאלתך תלוייה במה שגורם לירידה שלך. אם מדובר למשך בשעווה או בנוזלים באוזן התיכונה - אז הירידה תחלוף. יש לחזור לרופא שהפנה אותך כדי לדייק את התשובה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)