צפצופים באוזניים וסחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/09/2023 | 00:02 | מאת: שאלה 1988

שלום אשמח להתייעץ איתך אני 4 שבועות עם צפצופים באוזניים לחץ בראש סחרחורות וחולשה לפעמים דופק מהיר , בבית חולים עשו לי סיטי ראש יצא תקין , ובדיקות כלליות הכל יצא תקין , רופא אף אוזן גרון יצא תקין השאלה האם נתקלת בדבר כזה הצפצופים מפריעים לי מאוד מה ניתן לעשות ?

מכיון שאין טיפול ספציפי לטינטון אנחנו מנסים לשפר את איכות החיים דרך הדברים בהם הטינטון מפריע. כדאי לגשת לרופא שעוסק בתחום האוזניים או למירפאה כזו בבית חולים.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)