בדיקת שמיעה בתדרים גבוהים מ8000

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

30/08/2023 | 07:08 | מאת: עדי

יש לי טינטון מאז הדלקת אוזניים יותר משנה, הבדירת שמיעה עד 8000 הרץ יצאה לי תקינה, שלחו אותי לעשות בדיקת שמיעה לתדרים גבוהים יותר, במידה ויש ירידה באחד מהתדרים, זה אומר שיש לי ירידה מזערית בשמיעה והטינטון לא יעבור?

אי אפשר לומר מה החומרה של הירידה לפני שביצעת את הבדיקה. המשמעות של הירידה אינה גבוהה משום שהתדרים האלו אינם חלק מהמידע שאנחנו משתמשים בו ביום-יום. תוצאת הבדיקה לא קשורה להמשך קיומו של הטינטון.

31/08/2023 | 07:39 | מאת: עדי

נרגעתי קצת 🙂🙏

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)