נטילת מגנזיום וסחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

28/08/2023 | 00:37 | מאת: מיכאלה

שלום רב בת 55 סובלת מסחרחורת סיבובית כשלוש שנים ,לסירוגין האם נטילת מגנזיום יכולה לעזור לסחרחורות המגנזיום אצלי 1.66 .האם זה דווקא יכול להחמיר את המצב.קראתי שזה יכולה להיות תופעת לוואי. והאם ברזל נמוך גורם לסחרחורת סיבובית. תודה

נטילת מגנזיום אינה מומלצת כטיפול בסחרחורת. אם קיימים חסרים כמובן שיש לטפל בהם, אך אין המלצה ליטול תוסים או מינרלים ללא צורך. רמת ברזל נמוכה עלולה לגרום לסחרחורת, בעיקר בשינויי תנוחה, וכן לחולשה ולעייפות.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)