ראש קופץ מתוך שינה ...

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/08/2023 | 01:13 | מאת: רונה

לאחרונה קורה לי שהראש פתאום קופץ לי מתוך שינה כמו רפלקס כזה.. ואז נוצרת לי סחרחורת כמו שיוט וקשה לי לחזור לישון. קורה לי כמעט כל לילה לפחות פעם-פעמיים בלילה. עשיתי MRI למוח ולא מצאו כלום. מה זה יכול להיות ?

"קפיצה" של הראש אינה קשורה להפרעה באוזן הפנימית, אך בשל התאירו של סחרחורת יתכן שמדובר ב-BPPV ("קריסטלים"). יש לפנות לבדיקת רופא אאג.

31/08/2023 | 17:19 | מאת: רונה

תוכל לומר לי בבקשה למי עליי לפנות בקשר להרגשת הראש קופץ בלילה?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)