שאלה ארוכה .........

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/08/2023 | 17:39 | מאת: דנה

קצת ארוך... ב2018 חוויתי התקפי סחרחורת יותר בסגנון דיזינס עם צפצופים באוזן לאחר בדיקת שמחעה שלצערי בוצעה באיחור אובן ליקוי מזערי של 25 דצ עצבי בגלל שעבר זמן לא היה ניתן לטפל ונאמר שיש לחזור על בדיקה חצי שנה אחרי להתייצבות בדיקה נוספת הראתה יותר מרכיב הולכתי והוחלט על אוטןסקלרוזיס ניתוח ראשוןעשיתי במרץ 20 ללא שיפור . ב2022 לפני כשנה בדיוק בהחלטה משותפת עם הרופא ביצעתי ניתוח נוסף הניתוח הרטה שיפור אך לצערי חודשיים אחרי איבדתי את השמיעה לגמרי . עד כה אוזן שמאל בנורמה , מה הסיכוי שאחווה שוב באוזן שמאל ? לאחרונה שוב חווה צפצופים מרגיש משמאל כמו צפצוף ארוך אך לסירוגין לא תמיד . מתקרבת ל40 וכמובן חוששת

הסיכוי לאוטוסקלרוזיס דו צידי אינו נמוך, אך אין דבר שאפשר לעשות כדי למנוע. יש להמשיך מעקב שמיעה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)