סיב אופטיי.

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/08/2023 | 22:45 | מאת: איתן

היי דוקטור, בשנה האחרונה היו לי בעיות אף וגרון ובממוצע בערך אחת שתיים לחודש רופאים עשו לי בדיקת סיב אופטי עם ג׳ל. תמיד אחרי הבדיקה יש לי טעם קצת מתכתי בפה. ברור לי שהג׳ל לא מכיל ויטמנים אבל רציתי לדעת האם הגל יכול לפגוע בצורה כלשהי בגוף\במוח בעיקר בתדירות שאני עשיתי את הבדיקה

אין פגיעה, אין צורך לדאוג. גם אם היו מבצעים את הבדיקה בתכיפות גבוהה יותר, הג'ל לא היה פוגע בך. הטעם המתכתי הוא הטעם של הג'ל.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)