תחושת אטימות אוזן שמאל לאחר כאב חד בזמן פיהוק

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

18/07/2023 | 13:40 | מאת: משה

דר' יהב אורון שלום רב, בן 54, לפני כ 3-4 שבועות בזמן פיהוק הרגשתי מעין "קנאק" כאב חד פנימי באוזן שמאל שנימשך כיממה, לאחר מס' ימים הרגשתי כמו דלקת מסביב לאוזן, מרחתי משחת עיניים מסביב לאוזן, בבוקר ראיתי מעין טיפת דם על הכרית, ומאז תחושת אטימות באוזן זו רופאת א.א.ג שהייתי אצלה ניקתה לי את שתי האוזניים, אך האטימות באוזן שמאל נימשכה לכן הפנתה אותי דחוף לבדיקת שמיעה שעשיתי היום, (הרופאה שלי בחופשה וחשוב לי לדעת אם לקבל טיפול סטרואידים במצב זה) בתוצאה רשום: אסימטריה קלה בספי AC בתדרים 8000 6000 הרץ שאלתי, האם ירידה זו ניגרמה מהאירוע המתואר? והאם מקבלים טיפול תרופתי/סטרואידים לפי תוצאות הבדיקה, תודה רבה

פיהוק לא גורם לירידה בשמיעה. בלי לראות את תוצאת הבדיקה לא ניתן להמליץ על טיפול, בוודאי שלא באמצעות הפורום. יש לגשת בחזרה בהקדם לרופא אאג.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)