אני סובלת מטנטון????

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/07/2023 | 17:01 | מאת: נועה

שלום דוקטור אני מקווה שתוכל לנסות לעזור לי. אני לא יודעת אם מה שאני סובלת ממנו זה טנטון ואשמח לשמוע ממך. אני בחורה צעירה, עשיתי את כל הבדיקות הייתי אצל כל הרופאים הכל תקין 100%. אני שומעת מעל חצי שנה באוזן שמאל, צליל חלש חלש, דק דק אך ורק בשקט מוחלט. תודה לאל, הוא לא מפריע לי בכלל במהלך היום, טיפה בלילה אבל לא ממש נורא. אם אני אוטמת את האוזניים עם האצבעות- אני שומעת. אם אני שוכבת על האוזן הזו על הכרית, גם אם אין שקט מוחלט אני יכולה לשמוע. אבל גם- לא תמיד. זה נשמע כמו זרמי רוח כאלה. צפצופים קטנים כאלו מקוטעים. בזמן האחרון אני בסטרס, אני לא יודעת להגיד אם זה צליל שהיה לי תמיד או לא. לכן אני חושבת אולי הוא תמיד היה קיים אבל רק לאחרונב שמתי לב אליו בשל הסטרס. מהמון פוסטים פה, ראיתי כמה שטנטון זה רועש ומפריע וששומעים אותו תמיד ואצלי המצב לא כזה. לכן אני לא בטוחה שזה מה שאני סובלת ממנו אשמח לדעתך.

03/07/2023 | 02:11 | מאת: רונן

לא רופא אבל יכול להיות טינטון פועם כדאי לך ללכת לרופא לפעמים מצליחים לטפל בזה

את מתארת טינטון (טינטון סובייקטיבי הוא צליל כלשהו, ששומעים בעוד אין צליל שכזה, חיצונית). לא כל טינטון מפריע ורועש. אם הבדיקות תקינות - מעולה.

05/07/2023 | 09:52 | מאת: נועה

אתה מתכוון שיש לי טינטון אובייקטיבי?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)