טינטון פועם-כותבת שוב

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

04/05/2023 | 11:04 | מאת: לי

היי , כתבתי פה לפני מספר ימים על טינטון פועם שיש לי באוזן שמאל מזה כחצי שנה. חייבת לתאר את הטינטון - הוא מופיע מידי פעם , כמעט כל יום, רק בלילה או בבוקר אבל גם מידי פעם ולכמה שניות , עוצמת הטינטון לא חזקה ולפעמים בקושי אפשר לשמוע ולפעמים חזק יותר, אם אני סותמת את האוזן או משנה תנוחה הטינטון עובר! ביצעתי mri מוח אוזניים שיצא תקין מלבד מוקד זעיר בflair בצנטרום סמי אובלי שמאלי פרונטלי בלתי ספיציפי ללא האדרה. דופלר עורקי צוואר תקין בדיקת שמיעה במכון שמיעה שיצאה תקינה ספירת דם כולל ויטמינים ובלוטת תריס תקינות Us צוואר שיצא תקין א.א.ג אחד אמר שתקין אין צורך לבצע בדיקות נוספות א.א.ג אחר אמר לי אם אני מוטרדת עדין לגבי עמוד שדרה צווארי להתייעץ עם אורטופד הלכתי לאורטופד שעשה בדיקה ידנית וטען שאין חשד לבעיה בעמוד השדרה הצווארי ובדרכ זה לא עושה טינטון גם. קיבלתי הפניה למרפאת טינטון בבית חולים וקבעתי אצלכם במרפאה באיכילוב רק ב28.6. אני בהריון בשבוע 8. האם רלוונטי להגיע אליכם? יש בדיקה שעדיין לא ביצעתי וצריך לבצע? אני ממש חוששת שחס וחלילה זה יכול להיות גידול ועכשיו עם המגבלה של ההריון אין יכולת לבצע כמעט בדיקות. האם יש סיכוי לפי אופי הטינטון שציינתי למעלה שהוא נובע ממקור כמו גידול? יש לי ילדים קטנים והמחשבה לא עוזבת אותי

04/05/2023 | 11:08 | מאת: לי

אני רוצה לציין שמידי פעם יש לי כאבים למספר שניות באוזן.. נבדקתי על ידי רופא ואין דלקת או פקק שעווה .

לא ניתן להעריך בצורה מלאה את מצבך באמצעות הפורום, וגם לא להמליץ על בדיקות. אני ממליץ להגיע לביקור המתוכנן אצלנו.

07/05/2023 | 23:41 | מאת: מאיר

יש פודקסט של רופא בחול ביוטיוב שמסביר איך לאבחן ומה לעשות בהרבה מקרים מוצאים דברים בMRA

09/05/2023 | 16:12 | מאת: לי

למאיר- דברים כמו מה?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)