טנטון ותחושת אטימות באוזן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

27/04/2023 | 15:45 | מאת: תמר

בשישי האחרון הייתי במסיבה שיצאתי מהמסיבה הרגשתי שהאוזניים נסתמות ובאוזן שמאל הרגשתי סתימה עמוקה יותר. הלכתי לרופא אף אוזן גרון שטען שאין כלום באוזן שמאל ושלח לבדיקת שמיעה. בבדיקת שמיעה לא מצאו כלום ואמרו שאין ירידה בשמיעה וההפך שבאזן שמאל השמיעה יותר טובה מימין. הטנטון נחלש עם הזמן אבל עדיין תחושת אטימות כבר עברו חמישה ימים מהמסיבה . חשוב לציין גם שמאוד נלחצתי מהסיטואציה. האם התחושה תעבור לי?

ברוב המיקרים האוזן מתאוששת מהחשפיה לרעש והתחושות משתפרות. באופן כללי חשוב להיזהר מחשיפה לרעש מזיק כדי להמנע מנזק לשמיעה ומטינטון.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)