צלצול באוזניים ירידה בשמיעה ואי יציבות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

21/03/2023 | 07:31 | מאת: מיכל

בוקר טוב נשלחתי לבדיקת שמיעה כתוצאה מצלצול באוזניים ירידה בשמיעה אי שיווי סחרחורת SRT(db)Right30 Left 30. Disc%Right 92% Left96%.db Right 65 left 65.באוזן ימין ירידה תחושתית עצבית מזערית עד בינונית. באוזן שמאל U SHAPE ירידה תחושתית עיצביתקלה עד בינונית בתדרי האמצע ומזערית בקצוות.יש לציין אסימטריה לרעת אוזן ימין בתדרים הגבוהים ידועה אסימטריה מימין MRI תקין מה אפשר לעשות ותודה על הסבר

לא זה המקום להמליץ על טיפולים, בטח בלי לראות אותך ובהסתמך על בדיקה שלא ראיתי. לפי התאור יתכן שאת זקוקה למכשירי שמיעה .

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)